PALVELUT

Monitoimihallissamme on runsas tarjonta

Lajit

SALIBANDY

Salibandyn suosiolle ei näy rajoja; reikäpallopelin harrastajia ilmaantuu koko ajan lisää – miltei kaikista ikäryhmistä. Hyvistä peliolosuhteista on kuitenkin huutava pula. Onneksi on olemassa Energiahalli, joka pyrkii parhaansa mukaan vastaamaan harrastajien huutoon.

Energiahalli tarjoaa käyttöönne kaksi täysimittaista salibandykenttää sekä yhden sählykentän. Energiahallin kaikilla kentillä pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla. 

Energiahallin suosituilla kentillä pelataan kaikki Kortteliliigan sarjapelit ja turnaukset. Vuosittain Kortteliliigan salibandysarjoihin osallistuu yli 100 joukkuetta!

Tiedustele Energiahallin mainospaikoista. Tarjolla on huomionarvoista näkyvyyttä.

Salibandy – LAHDEN KORTTELILIIGA RY.

MÖLKKY

Uudeksi kansan suosikkilajiksi noussutta mölkkyä voi myös pelata Energiahallilla.

Sääntöjen mukaan voittajan on saatava 50 pistettä, pisteet lasketaan joko kaatuneiden keilojen lukumäärästä tai keiloihin kirjoitettujen numeroiden perusteella. Pelin luonteeseen kuuluu, että tuurilla on myös osuutensa lopputulokseen. Mölkkyä voi pelata kuka tahansa taaperosta vaariin, kunnosta ja taidosta riippumatta. Joukkueen voi kasata kotoa, työpaikalta, koulusta, tanhupiiristä, kaveriporukasta tai vaikka kantabaarista. Vain mielikuvitus on rajana..

Energiahallilla pelataan myös huippujännittävä mölkyn talvisarja sekä SM-hallikisat vuosittain. Tarkemmat tiedot voit katsoa kortteliliiga.net-sivulta. Energiahallin kaikilla kentillä kaikki pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Tule porukalla pistämään keilat kumoon!

Bowls

BOWLS

Bowls on koko kansan hurmahenkinen urheilulaji, jossa yhdistyvät yhdessätekemisen riemu ja strategiapelin taktinen jännitysmomentti. Bowls ei ole millään muotoa ikä- tai sukupuolirajoitteinen. Lajiin viehättyvät yhtä lailla tyttökullat kuin teräsvaarit.

Bowls-peliä voi hyvinkin kuvailla suomalaisille vielä tutumman petanquen kaltaiseksi. Samalla tavoin tässäkin kuulapelissä tarkoituksena on lähestyä pientä maalipalloa isompia kuulia pyörittämällä. Kuulat eivät ole täysin pyöreitä, mikä tuo oman mausteensa lajiin lisäämällä sen haasteellisuutta entisestään. Kuulaa heitettäessä se kiertää kaarteen muodossa ja päätyy joko maalipallon lähistölle tai vaihtoehtoisesti kilkkaa pois vastustajan kuulia.

Bowls-pelin voittaa pelaaja, joka ensimmäisenä saavuttaa ennalta sovitun pistemäärän, tai pelaaja, jolla on suurin määrä pisteitä ennalta sovitun, viimeisen päädyn jälkeen. Pistelasku vaihtelee turnauksittain.

Ohjeita ja vinkkejä bowls-pelin harrastajille tarjoavat mielellään Energiahallin lajitietäjät. Energiahallin kaikilla kentillä kaikki pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla. Katso video täältä!

 

sumopaini

SUMOPAINI

Monista yleisötapahtumista tutut ja suosituiksi tulleet sumopainiasut ovat painiharrastajien käytössä nyt myös Energiahallissa. Valikoimastamme löytyvät kaksi aikuisten pukua ja kaksi lasten pukua. Tervetuloa kokeilemaan ja samalla tutustumaan sumopainin ihmeelliseen maailmaan. Molskis ja loiskis…!

Massiiviset puvut suojaavat painijoita kolhuilta ja antavat hulvattoman hauskan ohjelmanumeron otteluita seuraavalle yleisölle. Sumopainia voi harrastaa esimerkiksi polttareiden tai synttäreiden kunniaksi sekä yritysten virkistysohjelmanumerona.

Sumopainiasuja ei vuokrata hallin ulkopuolelle. Energiahallin kaikilla kentillä kaikki pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Pickleball

PICKLEBALL

Mukaansatempaava pickleball sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille koululaisista senioreihin. Perustaidot on aloittelijankin helppo oppia ja onnistumisen kokemuksia saa nopeasti. Kokeneemmalle pickleball taas on nopeatempoinen, taitoa, taktiikkaa sekä hyviä refleksejä vaativa kilpailuhenkinen laji, joka on myös todella tehokasta liikuntaa. Pickleball on vähän kuin tenniksen ja pingiksen sekoitus. Katso video alla, mitä laji on!

www.pickleballfinland.fi

Saunatilat ja pukuhuonetilat miehille ja naisille

Saunatilat ovat käytössä joka päivä hallin aukioloaikoina. Niitä voi myös vuokrata erikseen.

Gamezone

Hauskaa yhdessä tekemistä ja pelailua!

Gamezone on uusi pelialue Energiahallilla. Tarjolla tällä hetkellä mm.darts, pöytäcurling, flipperi, pingis, korispeli, ja biljardi!

Ota kaverisi mukaan ja tule viettämään kivoja pelihetkiä.

Gamezone on myös anniskelualue, eli saat ottaa kahvilasta ostamasi juomasi sinne mukaan.

PÖYTÄCURLING

Mukaansa tempaava peli! Kaksin tai nelipelinä!

10€/tunti

Pingis

PINGIS

Aina yhtä hauska peli! Mailoja löytyy myös nelinpeliin.

10€/tunti

Korispeli

Korispeli kahdelle, kumpi voittaa, tule ja kokeile!

8 € / tunti

DARTS

Kuusi darts-taulua odottaa heittäjiä, tule kavereitten kanssa heittelemään! Mahdollisuus pitää vaikka isommatkin kilpailut. 

Paikallinen Samuli Blueskin reenaa täällä ja pitää viikkokisoja+muitakin kisoja.

5 € / tunti 

DIGITAALINEN 3D FULL HD FLIPPERI

Digitaalinen 3D flipperi 24″ Full HD näytöllä! Sisältää 12 erilaista peliä. Mukavaa ajanvietettä yksin tai porukalla. Tuote toimii samalla lailla kuin normaali flipperi, mutta pelipöytänä on 24” Full HD näyttö (1920×1080). Todentuntua tuovat mekaaninen laukaisujousi ja ohjainnapit sivuilla. Max 4 pelaajaa per peli. Mukavaa ajanvietettä yksin tai porukalla!
Flipperiä on mahdollista myös vuokrata!
Ilmainen käyttö hallin asiakkaille!
BILJARDI

9-jalkainen kivibiljardipöytä on täydellinen, niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, sillä se on juurikin se baarien ja biljardihallien yleisin ja useimmille tuttu koko.

10€ / tunti

POKERIPÖYDÄT

Kaksi pokeripöytää löytyy, joita voi käyttää veloituksetta pokeriin. Tule pitämään peli-ilta kavereiden kanssa!

Reikäpallo Cafe

Sporttinen Reikäpallo Cafe, jossa näkyy mm. V-Sport, eli tarjolla on urheilua joka lähtöön. Lähetyksiä voi seurata viidestä televisiosta, joista suurin on valtava 85″ jättitelevisio.

Joka päivä sporttia ja muuta mukavaa! Valioliiga, NHL, Mestarien liiga, NBA, F-Liiga ja paljon muuta.

Hanasta Lahden Erikois III ja Lahden Erikois Juhlaolut IV. Pikkunälkään kahvipullat ja pikkusuolaiset.

EH-Shop

Laadukkaita EH-tuotteita edulliseen hintaan. Logot saattavat poiketa kuvissa olevista!

Kehittelemme koko ajan myös uusia tuotteita. Myös toiveita otetaan vastaan.

Henkilökohtainen hyvinvointi

Koulutettu hieroja / personal trainer Henri Syrjäntö

Olen nuorena pelannut vuosia salibandya. Tästä lähtenyt myös itsellä kipinä liikunta ja hyvinvointi alaan. Olen toiminut vuodesta 2014 asti koulutettuna hierojana. Tämän lisäksi olen olen käynyt useita täydennyskoulutuksia alaan liittyen.

Näistä tällä hetkellä merkittävimmin ammattitaitoa lisännyt, Hierojan erikoisammattitutkinnon osat: Kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen osp45 2018-2019, Alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen osp45 2020 ja Personal trainer koulutus 2019-2020(trainer4you).

https://sunverstas.fi/

Koulutettu hieroja Sami Hiltunen

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, mobilisoiva hieronta, raajanivel mobilisaatio, ulkoisten purentalihasten käsittely, kinesio- ja kovateippaus
vello.fi/hierontaanhep-samihiltunen

Muut palvelut

Yritystilaisuudet

YRITYSTILAISUUDET

Voit vuokrata Reikäpallo Cafen, kabinetin tai vaikka koko hallin, jos tarve niin vaatii. Ota reilusti yhteyttä , niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus.

Synntärihuone

KABINETTI

Kabinetti toimii synttärihuoneena ja kokoushuoneena, hinta 10€/tunti. Kabinettia voi käyttää veloituksetta lasten leikkipaikkana silloin, kun ei ole varauksia. Synttäriteemoja ovat: sumopaini, sähly, gamezone-alue ja myös hattarat onnistuu! Voit yhdistää vaikka kaikki teemat!

SAUNAILLAT

Oleskelutila

ISO SAUNA:

Isompi, miesten puolen sauna on n. 15 hengen sauna. Pukuhuoneeseen mahtuu helposti 30 henkilöä. Pukuhuoneesta löytyy sohvaryhmä, pöytäryhmä, bluetooth kaiutin ja jääkaappi. Saunatilat ovat anniskelualuetta, eli juomat tulee ostaa hallin kahviosta.  Hallin aukioloaikana ei omia juomia saa viedä tiloihin.

Saunan vuokrahinta on 200 € / ilta (18:00 – 23:00).

PIENEMPI SAUNA:

Pienempi, naisten puolen sauna on n. 10 hengen sauna. Pukuhuoneeseen mahtuu parikymmentä henkeä, sekä uuteen oleskeluhuoneeseen kymmenkunta. Oleskeluhuoneessa on sohvaryhmä, tuoleja, pöytiä, bluetooth kaiutin. Saunatilat ovat anniskelualuetta, eli juomat tulee ostaa hallin kahviosta. Hallin aukioloaikana ei omia juomia saa viedä tiloihin.

Saunan vuokrahinta on 150 € / ilta (18:00 – 23:00).

Meidän kautta saa myös tilattua ruokatarjoilun saunalle, kysy lisää meiltä!

Myös pizzaslice PANNUpizzaa tarjolla, makuina mm.:

  • Kebab-punasipuli
  • Salami-ananas-aura
  • Kinkku-ananas   
  • Pepperoni-härkä
  • Kysy vaihtoehtoja
  • Kokonainen pizza 15€/kpl                                         

Hinnat sis.alv.

Juomahinnat kysymällä.

Siirry sivun alkuun